18.11.2021         Сніданок: каша молочна пшоняна з вершковим маслом, хліб пшеничний,  батон з вершковим маслом, сир твердий, чай. Обід: суп з макарон. виробами з  м`ясом яловичини, мафіни з яловичини з овочами та твердим сиром, салат з квашеної капусти, картопляне пюре з вершковим маслом, хліб пшеничний, житній,  компот із сухофруктів. Полуденок:  оладки зі згущеним молоком, напій кавовий.    19.11.2021      Сніданок: плов з курячим м`ясом і вершковим маслом, консервований помідор, хліб  пшеничний, батон з маслом,  чай.  Обід: борщ буряковий к/б, рибна паличка з яйцем, пюре горохове з вершковим маслом, конс. огірок,  хліб пшеничний, житній, компот із сухофруктів. Полуденок:    пиріжок з повидлом, напій кавовий. 

У календарі незвичайних дат 21 жовтня відзначається як Всесвітній ДЕНЬ ЯБЛУК. Метою його святкування є привернення уваги людей до простого та ефективного методу підтримки здоров’я, яким виступає щоденне вживання цього цінного фрукта. Не оминули увагою яблучний день і в нашому садочку. Вихователі та діти підготували та провели своєрідні яблучні посиденьки, відвідали «Яблучну лабораторію», подорожували екологічною стежиною до станції «Яблунева галявина», дізнавалися про те, які властивості цього фрукта, розглядали на барвистість кольорів, на розмір, дегустували на смак різні сорти яблук, а також, які страви можна з них приготувати. Не залишилася без уваги і творча робота дітей. Малюки конструювали зі смужок паперу об’ємні яблучка, вирізували силуети яблук та створювали колективні колажі. Цікаво було спостерігати, як діти із задоволенням куштували ароматні яблучка, власноруч виготовлені сік та пюре. І кожна дитина усвідомила, що яблуко – це скарбниця здоров’я та вітамінів. Такого ж смачного й корисного Яблучного дня бажаємо всім вам.